Frederik
Pöll
F
P

Bureau
voor
Architectuur
B

A

Contactgegevens

Frederik Pöll
Architect, eigenaar
e-mail: f.poll@fpba.nl
telefoon: 06 – 4308 4592

Philip de Klerk
Assistent ontwerper, bouwkundig tekenaar
e-mail: p.deklerk@fpba.nl
telefoon: 06 – 2367 2119

Kas Rozendaal
Assistent ontwerper, bouwkundig tekenaar
e-mail: k.rozendaal@fpba.nl

Pramesh Biharie
Bouwkundig tekenaar
e-mail: p.biharie@fpba.nl

Mike de Jong
Afstudeerstudent Hogeschool Rotterdam
e-mail: m.dejong@fpba.nl

Post- en bezoekadres:
FP B A B.V.
Voorhaven 3
3025 HC, Rotterdam

Een vrijblijvend gesprek

Wilt u advies of eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden van uw gebouw of een gebouw waar u interesse in heeft? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag persoonlijk uw wensen en doelstellingen in een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Indien gewenst, stellen we daarna een offerte op.

Standplaats Rotterdam

Wij werken vanuit Rotterdam aan projecten in het hele land. Wat ons fascineert aan Rotterdam is haar dubbele doelstelling: behoud én vernieuwing. Door het bombardement is een groot deel van de Rotterdamse binnenstad vernietigd. In de jaren tachtig heeft er veel stadsvernieuwing plaatsgevonden vanuit de Rotterdamse drang naar voortdurende vernieuwing en vooruitgang. Het laatste decennium is er een groeiend historisch besef in de stad dat waardevol erfgoed behouden moet blijven. Denk aan oude fabrieken, ziekenhuizen en schoolgebouwen, maar ook aan wederopbouwwijken zoals het Baankwartier. Deze gebouwen en wijken zullen de komende jaren sterk en doordacht moeten transformeren, met oog voor nieuwe vragen en mogelijkheden.

Samenwerking

FP B A gelooft in de kracht van samenwerken, in het bundelen van krachten en expertises. We staan open voor samenwerkingen met andere architectenbureaus. Wij brengen onze expertise over het werken met bijzondere gebouwen in en staan voor onze opvatting dat cultuurhistorie en vernieuwing hand in hand gaan. Ben je op zoek naar een creatieve partner? Neem dan contact met ons op.

Werken bij

We zijn te allen tijde geïnteresseerd in nieuw talent. Stuur ons een e-mail, bestaande uit een korte motivatie en je portfolio, en we nemen dit in behandeling.

(Voormalig) werknemers: Pramesh Biharie, Stefan Brouwer, Linnea Gillberg, Kaja Hribšek, Saeed Jarrous, Mike de Jong, Marcel Klaver, Philip de Klerk, Maxime Meessen, Edmira Rodrigues, Kas Rozendaal, Lisabelle Sengonul, Elisabetta Toso, Dirk Gonzalez Veugelers en Marta Waloszková.

Disclaimer

Al onze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd onder toepasselijkheid van De Nieuwe Regeling 2011 Rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur (DNR 2011) of de consumentenregeling (CR2013), afhankelijk van de omvang van de opdracht. Beide regelingen bevatten de algemene voorwaarden consument-architect en legt de wederzijdse verplichtingen en rechten van opdrachtgever en architect vast.

FP B A B.V.
KvK-nummer: 85002089
BTW-id: NL863462698B01